Klotet i pressen

kettlebellGP

Efter tre dagar med arslet på en kontorsstol borde man var utvilad, men kroppen följer sin egna principer. Kändes väldigt bra till en början att köra VO2max-protokollet men energin bara rann av mig efter 20 minuter.

Glädjande nog körde GP mitt kettlebellreportage där bland andra Fredrik
Högström och Liljeros var instruktörer, och drog en bild på ettan. Ovanligt med träningsartiklar som får den exponeringen, men så länge inte nån politiker fifflar med kontokort, nån kändis blir mördad eller nåt annat händer kan feature-artiklar då och då dras upp rejält. Få se som folk rusar iväg och köper klot nu.
Själv längtar jag efter att min deadlinestress går över (två veckors hårt arbete framför mig) så jag kan börja träna med lust igen. Ringarna pockar i garderoben, och skogslöpningen, och klippan och…snart är det vinter. Hoppas den blir svinkall. Isklättring med kettlebellnävar!

Comments

Det var en fin artikel! Flera på mitt jobb fattade äntligen (ungefär) vad jag håller på med :-). Min mamma rapporterade likaså nöjt att hennes bekanta nu förstod vad hon sagt att jag sysslade med.

Kom igen! Oktober är snart slut. Du verkar ha fastnat runt halvvägs. Kör på bara. Skit i om det börjar ta 18 sek att få klart 8 reps. Bara ta dig igenom alla 80 seten innan söndag. Du loooovade faktiskt.
Jon

Visst är det märkligt att det måste manifesteras i massmedier för att folk skall förstå att det är verkligt?

Jag håller med Jon. Och så undrar jag om det går att köpa ringside-biljett när du skall fullborda protokollet?

Oktober är snart slut….snart slut…snart slut…snart slut…

Sorry, the comment form is closed at this time.