Kettlebell VO2max – rodnaden lättar

Ny titt i protokollet. Idag kändes det bättre. Sprang en lugn 40-minutersrunda igår som kanske hjälpte till med återhämtningen.

Personbästa med en minut och 8 minuter bättre än i förrgår. Efter 15-16 minuter hände nåt konstigt med mina snatchar som jag mig lite mer kraft. Jag böjde mindre på knäna och hämtade istället mer kraft från höften. Mer fällkniv än knäböj. Samtidigt har jag – jag erkänner – börjat vinkla tummen något bakåt (ca 35-45 grader) i baksvingen. Det stabiliserar faktiskt upp klotet i bottenläget och sparar lite energi. Och, inte minst, så fixade jag en spellista på itunes. Så tack för inläggen och tipsen!
Hoppet är tillbaka. Skammens rodnad har lagt sig.
Nu är det bara 14 minuter kvar.

Comments

Härligt jobbat! Kroppen är konstig och prestationerna åker berg o dalbana, i alla fall för mig.
Fällkniv – vilket bra beskrivande ord.
Jag har testat detta med tvål och vatten innan träning ett par gånger, det förbättrar greppet. Gott tips!

Tvål och vatten är ju en klassiker!

Sorry, the comment form is closed at this time.