Alea jacta est – VO2-maxtärningen är kastad

Sådärja. Har precis avslutat det första passet på vägen mot en plats i mjölksyreparadiset, alternativt helvetet.

Var riktigt jobbigt mot slutet att hålla kadensen. Pulsen var uppe i 180 slag/min efter sista setet. Min maxpuls så vitt jag vet. Att hålla på så här i 40 minuter, vilket är målet, känns rätt avlägset.

Jag var för övrigt och tittade på en RKC-kurs i den gamla militärförläggningen LV6 i Kviberg i helgen. Fredrik Högström från Kettlebellcenter höll i kursen, där också Liljeros instruerade. Gjorde några intervjuer med både nybörjare och instruktrörer och kommer publicera artikeln i Göteborgs-Posten.
Kul att uppmärksamma kettlebell i så bred tidning. Kommer att publicera den på hemsidan senare. Kan vara bra för de stackars nybörjare som hittar hit och blir avskräckta av allt snack om VO2-max, protokoll, snatchar och svingar.

Comments

Det känns avlägset i början men man går snabbt framåt konstigt nog. Känslan när man betat av de 80 seten är obetalbar!

Sorry, the comment form is closed at this time.