Overhead squats, pullups & cerise revolution

Fick lite mersmak av söndagens gymbesök och körde för första gången på länge ett renodlat crossfit-pass:

21-15-9 repetitioner av
Overhead squats 42.5 kilo
Pullups

Tog drygt 8 minuter. Inget jämfört med vissa crossfitmonster men jag kände definitivt att jag lever: blodsmak, andnöd och allmän dödsångest. Med andra ord som ett kettlebell snatchtest, med skillnaden att man måste hålla koncentrationen intakt under squatsen. Dessvärre är inga moderna gym anpassade för att man ska kunna tappa en skivstång.

rosa_kettlebell Här har ni för övrigt Reebooks senaste bidrag till idrottsvärlden: en rosa kettlebell på 2,5 kilo. Enligt reklamen ska den vara till för tjejer som precis har börja träna. Den är marginellt större än en badrumstvål och alltså klädd i rosa neopren. Vet inte exakt vad Reebook tänkt att tjejer ska göra med den, men om inte annat är den perfekt när Nils Karlsson Pyssling ska göra snatchtest. Definitivt något att hänga i granen. Årets julklapp?

Comments

Dom är för chiahuahuan.
Jon

Sorry, the comment form is closed at this time.