Din tandlöse fan…

chamonix_brevent… har jag snart hört för sista gången hoppas jag. Jag har bott hos tandläkaren den sista tiden och alla stygn i munnen och irriterat tandkött som väg till ett implantat har gjort mig lite seg. Nåväl, jag lyckades i all fall klämma in lite flipflop – och barfotalöpning för tre dagar sedan. Påvelunds motionscentral har blivit en ny favorit. Gratis utomshusgym med bra chinsräcke, stockar och något så ovanligt som en långt dipsräcke. Samt lite andra godsaker. Rekommenderas för dem som bor i Götet!

Avslutade löprundan med 40 chins, 40 dips och 40 reps av en variant av floor wipers (ligg raklång på marken, lyft benen så de pekar rakt upp mot himlen, vik åt höger, vik vänster, som en vindrutetorkare, och sedan ner = 1 repetition) uppdelat på fyra set i cirkel.

Glädjande nog hade jag bara träningsvärk i vaderna i två dar efter löpningen.
Testade att köra lite kettlebells igår, gick väl sådär. Att köra snatchar när man inte känner sig hundra är näst intill kört. Explosiviteten fattas. Min planerade snatchtest får nog vänta en månad till. Om jag nu inte gör som Magnus Hedman.

Fick precis höra på nyheterna att Hedman blivit fälld för dopningsbrott. Han har knaprat stanozolol (stanzolol säljs som winstrol och det var precis det som 100-meterslosern Ben Johnsson åkte dit för när han slog världsrekord 1988) samtidigt som han suttit som ambassadör i antidopningsorganisationen Ren idrott. För övrigt samma organisation som Sven Nylander jobbade för, innan det kom fram att han hade dragit näsan i koks. Hmm, dom kanske skulle se över sina rekryteringar på Ren idrott.

Inget ont utan att det för något gott med sig dock. Vi slipper Hedmans lika meningslösa som självgoda analyser på TV4 i framtiden. Jag får fira med ett rejält träningspass senare i veckan.
Grüss Gott.

Comments

Nu blir jag lite nyfiken på var utomhusgymmet i Påvelund ligger?

Precis utanför Påveunds motionscentral, på en gräsplan.

Redegatan 18
426 77 Västra Frölunda

Tack! Måste provas!

Sorry, the comment form is closed at this time.