Bomb vid dagis = surträning

Gårdagen:

Dagen:

Korta pass. Kändes bra igår. Idag var det sådär. La av i förtid. Klockan halv fyra hör jag på radio att polisen har spärrat av Kennedygatan i Majorna. De har upptäckt ett ”farligt föremål” i en bil. För bara två veckor sedan sköts två män på samma gata. Förmodligen med eld från ett automatvapen. Dagen efter var det skottlossning igen. Och nu är alltså gatan avspärrad.

Det är jävliga är att min son går på dagis precis bredvid Kennedygatan. Jag hinner knappt fatta vad det innebär förrän det ringer. Det är min sambo. Dagisfröken har ringt henne och sagt att hon måste komma och hämta sonen NU för att polisen har hittat en bomb i en bil som står parkerad bredvid dagis. Man måste alltså utrymma dagis för att ett kriminellt äckel placerat en bomb i en bil och ställt den förbannade bilen strax intill ett dagis.

Skottlossning, kriminella gäng, bomb utanför dagis. Jag är riktigt pissed of. Kan inte skriva längre. Skulle bara vilja köra ner mitt 32 kilos i halsen på den jäveln som ligger bakom. Och sedan slänga aset i älven. Hans kumpaner skulle kunna få svälja mitt 16 och 24:klot.
När allt kommer omkring ska jag nog köpa ett 36-klot. Snart. Med tanke på hur mycket skräp det verkar röra sig i stadsdelen borde det komma till användning.
Kill ’em all.

Comments

Nu var det i och för sig ingen bomb i bilen…

Du är välkommen att besöka oss nästa fredag i vår lokal mellan 15.00-19.00 om du vill känna på 36:an!

Nej, dom kom ju fram till det senare. Så mycket ilska för ingenting, ja skottlossningen är i och för sig rätt otrevlig.
Ska kolla upp om jag är hemma på fredag. Tack för inbjudan!

Förjävligt verkligen. Säg till om du vill ha hjälp av min skivstång.

Sorry, the comment form is closed at this time.