Uppåt i press

Pressen börjar kännas riktigt bra och sex repetitioner är rekord. Skål! Att jag inte har så mycket mer innestående för tillfället syns väl på resten av passet. Styrkan störtdök.
Jag inbillar mig att åtta reps på 32 kg kan motsvarar en etta på 40 kg. Jag kan förstås ha helt fel. Jag vet inte ens om jag vågar köpa ett klot som väger 40 kg. Det är nästan obscent. Kommer golvet att hålla? Ska jag skaffa en 36:a först?

VO2-maxen är till skillnad från pressen seg. Det är en bit kvar till julformen när jag gjorde 20 minuter. Herren ger och herren tar. Pavel alltså.
Amen.

Comments

Funderat på att köpa en 16kg klot själv, men när jag tänker på det så lär jag vela ha ett tyngre klot till swings, lättare till annat kanske osv. och speciellt att man vill kunna prova med två klot på vissa övningar osv.

Så… finns det något gym i Stockholm med Kettlebells? IKSU i umeå har till 4-32kg tror jag, men jag kom inte in på det så mycket då. Skulle så stört gärna mosa in det i mina styrkepass!

Det är så sjukt marknadsfört på att man ska ta dyra kurser och köpa egna klot. Kettlebells är bra, men jag har inte flera 1000 att lägga på kloten när jag betalar för ett gymkort och vill stanna där…

Tack för en bra blogg btw! ;P

Hej
Har ingen koll på sthlm-gym. Men i gbg har ett flertal gym kettlebells, tom Friskis, så nog borde det finnas på östkusten.

Sorry, the comment form is closed at this time.