V02-max som julklapp

Muscleupsen känns sega. Snatchen känns bra. Nytt PR på VO2-max protokollet. Har kommit halvvägs till målet, 40 minuter, vilket gör det hela mer greppbart. Händerna tar mycket stryk, så det går nästan en vecka mellan passen. Tejp i all ära, men efter femton minuter brukar även den bästa tejpningen fucka up, så i dag körde jag helt utan. En liten blåsa i höger han blev det.

Snön ligger kvar och jag har på allvar börjat fundera på att skaffa mig längdskidor. Var på överskottslagret häromdan och såg att dom säljer Vita blixten! Säker helt kassa i spåren, men jag tänker mig snarare off-spår. Ut i skogen bara. Har för mig från lumpen att dom funkade rätt bra i terrängen, så länge man fick ordning på bindningarna. Men naturligtvis borde jag ha ett par riktiga längdskidor också. Alla tips mottages tacksamt! Mycket tyder på att riktiga vintrar har kommit för att stanna. Och vem vill låsa in sig i lägenheten när hela vintergymmet ligger för fötterna. The truth is out there.
Avanti!

Comments

Indeed it is. Underground Trilogin imorgon. Ny rekordtid?

Satsa på snöskor istället, suger musten ur det mesta. Vita blixten i terräng tär för mycket på humöret -:)

//
Anders

Jag var precis ute en timme med ”vita blixten”! Det gick alldeles utmärkt. Någon hastighet är det inte att tala om men jag körde i djupsnö precis som du talar om. Pulsen går lätt upp i 80-90 procent av max.

Ok, jag ska ge vita blixten en chans tror jag. Tär dom för mycket på humöret får dom bli brasved.

Sorry, the comment form is closed at this time.