VO2-max går före spriten

Eftersom jag ska på 40-årsfest och dricka sprit blev mitt behov av att lida före njutning något alldeles enormt. Lyckades klämma in 14 minuter på VO2max-protokollet idag. På väg mot min gamla form efter en riktig dipp med andra ord. Det här protokollet med 24:an har verkligen varit motigt, men jag slås gång på gång hur fantastiskt det är. Jag sitter här svettig och överlycklig. Mina händer darrar och endorfinerna rusar som en hjord gnuer i blodomloppet. Jag känner hur det hormonella systemet vaknar till ur en dvala.

Nu jävlar, jag ska försöka avsluta det här protokollet en gång för alla. 40 minuter ska man klara. Med lite disciplin ska det gå. Snatchar två ggr i veckan, och löpning två gånger i veckar. Februari 2011. Jag säger inte mer. Nu ska jag dricka sprit.
Avanti!

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.