Tillbaka i matchen med press

Känns som en evighet sedan jag postade ett träningspass även om det bara till viss del speglat min träningsfrekvens. Jag försöker i alla fall hitta tillbaka till en vettig pressträning med klotet. Det skulle ju vara kul att pressa 40 kg nån gång, och samtidigt bli stark som en björn i diverse handstående övningar.

Jag såg att Kenneth Jay har kommit med en hel bok om militärpress, Perfecting the press, så jag surfade in på Dragondoor för att läsa om den. Av recensionerna att döma borde den bli mer framgångsrik än bibeln. Tio av tio poäng i samtliga recensioner. Jag kommer att pressa 40 kilo efter en halvtimmas läsning. Fantastiskt.

Jag har stor respekt för Kenneth Jay, men Dragondoors säljsnack hör hemma på en bilfirma. Köper jag boken är det trots, inte tack vare, recensionerna. Jag måste dock erkänna att jag är sugen på den.

Comments

Måste bara säga att jag verkligen gillar din blogg, har länge letat efter en funktionell träningsblogg, du har satt pricken över i:et.

Tränar just nu också mycket handstående och försöker hitta balansen i att kunna ”stå still” på händerna. En tuff uppgift minst sagt.

Kolla gärna in min blogg: http://110procent.blogspot.com/

Mvh Kasper

Ha ha ha, Ola du är underbar. Ja, Dragondoor är en sekt. Säg inte till nån att jag sagt det bara.

Anna

Sorry, the comment form is closed at this time.