Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till klotet efter en vecka i värmen.

Intervallerna kändes ovanligt bra (faktiskt ett PR på denna hemska vikt) vilket förmodligen beror på att jag är mer utsövd än på mycket länge. Jag fick också till fyra löprundor på Santorini vilket kanske gjort sitt på flåset.

Det är effektfullt att köra press med ett tyngre klot före intervallerna med 24:an. Det är samma effekt som när man ska lyfta ett tomt mjölkpaket man tror är fullt. Klotet flyger upp i början, vilket förstås kan tyda på att man överrekryterar muskelfibrer och eldar för kråkorna.
Men efter några minuter känns allting som vanligt igen.

Avslutade VO2max-passet med en puls på 180. Ett par slag från max. Comfort zone á la mysiga barfotarundor och fetasallad på Santorini är över.
Hail diskbänksrealism. Kettlebell och rökt makrill.

Comments

Oh! Bra liknelse med mjölkpaketet 🙂 Har letat efter ett sätt att förklara just den effekten.

Sorry, the comment form is closed at this time.