Kettlebell: allt på en gång

Kettlebell för hela slanten idag:

Pressarna med 32:an känns hyfsade. VO2-max med 24: an kändes för jävligt, men i brist på 20-klot hemma i stan kämpar jag på. I kombination med 16-klotet blir det dock 20 minuter högkvalitativ kondisträning så effekten är säkerligen god.

Noterat: en period med slarvig träning, stress, mycket jobb och lite sömn verkar ha mer negativ inverkan på hjärt- och lungapparaten än på själva styrkan. Vet inte om det finns någon forskning på området, men det är väl inte otippat att hård kondisträning eller power/endurance kräver mer av kroppen än träning inriktad på muskelrekrytering.

Om det sedan fungerar bra att köra renodlad styrka och VO2-max under samma pass råder det delade meningar om, men jag kör på ett tag till.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.