Grisigare än Fran

Jag knåpade ihop ett träningspass som jag trodde jag kunde springa mig igenom, men oj vad jag bedrog mig:

Jag fick börja splitta frivändningarna redan i andra setet. Resten av passet var en golgata. Tränade på Sportlife Lindholmen och kände mig som en rabiessmittad hund bland 8 reps-folket
Har inte kört hang squat clean särskilt mycket och det kändes mer krävande än thrusters. Det är en ganska teknisk övning som blir över förväntan tuff när hjärtat lägger sig i halsgropen och mjölksyran rinner till.
Men samtidigt är det en ganska rolig övning.

Vill man se frivändningar (den ”vanliga” utan knäböj) bör man bege sig till något av Slottskogens gym och kolla in friidrottarna. Det är en fröjd att se killar som Robert Kronberg göra frivändningar. Jag hörde för övrigt av en gammal räv på gymmet (finns några fruktansvärt starka old timers) att Sanna Kallur hade tagit 90 kilo i en frivändning!
Hon kan inte ha fel. Frivändning is the shit.
Jag vill ha mer.

Comments

Håller med. Frivändning is the shit 🙂
Hade tänkte köra en Tabata squat-clean ikväll. Borde få mig att se dubbelt 🙂

Har för tillfället gipsad fotled efter misslyckad frivändning. Vet inte riktigt hur det gick till men stången landade på låret och foten vek sig. Nybörjarklantighet.

Vill f ö tacka för en mycket bra och inspirerande sida, den enda träningssidan jag läser.

Oj, får hoppas att den läker snabbt. Du kan trösta dig med att du blir förbannat stark i triceps av kryckorna. Jag vet av egen erfarenhet 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.