Kettlebell med knakande axlar

Ännu ett Kettlebellpass i sovrummet och jag börjar nästan ana en hålighet i mattan där jag ställer klotet.
Men fick hoppa över VO2-max med tyngre klot idag. När jag snatchade med 24-kilos klotet började av någon anledning vänster axel knaka och smärta . Kände inte av det när jag pressade dock. Märkligt, men ett tillfälle att jobba med lite clean & press och avrunda med VO2-max med 16-kilosklotet.

Det knakade för övrigt i hela överkroppen. Vet inte om det beror på två tunga dagar i sträck, med marklyft och knäböj ena dagen samt back- och fronleverträning den andra. Det är lite svårt att förutsäga hur mer gymnastiska övningar påverkar kroppen. Eller så kan det bero på att jag druckit på tok för lite vatten de två senaste veckorna. Vårt kök är under omgörning och vi har inte haft nån kökskran vilket har lett till att jag ger fan i dricka vatten. Uttorkning påverkar lederna, har jag förstått.
Så nu bälgar jag i mig litervis. Få se om det har någon effekt.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.