Skivstång, skivstång och skivstång

Försöker återetablera en lite tyngre rutin en gång i veckan med knäböj, marklyft och militärpress. Körde passet idag för tredje gången och tanken är att lägga på lite vikt varje gång.

Jag har lyckats lägga på tio kilo varje gång på marklyften men efter idag lär den kurvan plana ut. Kändes som om ryggen skulle gå av.

I övrigt har det nya numret av den normalt snabblästa Friskispressen en artikel om Crossfit idag. Faktisk på fyra sidor. Kul! Hade ingen aning om att Friskis & Svettis hade personal som var intresserade av Crossfit men så är fallet (bland annat en i gänget bakom Crossfit Kalmar)
Får hoppas att de skyldiga blir befordrade och tvingar till sig oinskränkt makt över gymmens utrustning och utformning. Kom igen nu! Som medlem i föreningen Friskis & Svettis har ni mitt fulla stöd.
Det är dags för en revolt!

Comments

Eller så blir placerade i källaren för att sortera gamla hantlar.

Japp, Friskis motsvarighet till Sovjets gulag.

Haha! Ja vi kämpar på, har dock inte som mål att förändra just Friskis utan snarare förändra allmänhetens syn på hälsa och träning så att fler vågar sig utanför komfortzonen, få skitiga händer, blödande smalben och en kropp som de faktiskt har nytta av. Friskis i Kalmar har dock genomgått en ”CrossFitifiering” senaste åren får jag väl ändå säga så solen börjar kanske gå upp över horizonten… Tyngdlyftningsklubbar, friidrottsklubbar, gymnastiksalar, isiga löparspår mm är dock de platser jag trivs allra bäst på 🙂

Ha det gott, tack för smått fantastiska blogginlägg som alltid underhåller och upprätthåller kampviljan!

Jag har med stor glädje följt din blogg senaste månaderna. Då jag är från Kalmar jag meddela att den Crossfitintresserade Friskismänniskan faktiskt fått till ganska bra förändringar på F&S. Dubbla takmonterade chinstänger, tre gånger så stor matt-yta för fria övningar, ribbstolar, lådor (för box jumps), kettlebells etc.

Med lite förhoppning har hela gym-Sverige inom en femårsperiod en separat avdelning för funktionsträning. 🙂

Fortsätt blogga!

Sorry, the comment form is closed at this time.