Fitness utan fejk

Jag har suttit och filat på den här sajten alldeles för länge men nu kör vi igång! Mannen på bilden föreställer Jan Guillou innan han blev fet och skaffade sig ett luftgevär. You wish, Janne. Nej, det är en kompis till min morfar och bilden togs nån gång på 30-talet gissar jag. Läs Reclaim the Gyms programförklaring så förstår du.

Reclaim the Gym är ett biodynamiskt projekt. Det kommer växa i takt med tillskott av näring och inte på konstgjord väg. Jag ska försöka uppdatera sidan så ofta jag har möjlighet. Övningsdatabasen kommer fyllas på i stadig takt och mer genomarbetade artiklar publiceras med jämna mellanrum.

Reclaim the Gym är i nuläget en helt ideell verksamhet. Finanskrisen slår åt alla håll.
Själv ska jag träna mig ur den.
/Ola Sandstig

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.