Hur gick det med målen?

Jag har varit bortkopplad från skrivandet på den här bloggen på grund jobb, jobb, jobb. Brukar inte skriva så mycket om mitt arbete, men jag jobbar alltså som frilansande journalist och har under vintern och våren hållit på med ett gräv om det svenska skogsbruket för radioprogrammet Kaliber. Dom sista tre-fyra veckorna har varit otroligt slitsamma med många nätter där jag inte sovit mer än 3-4 timmar.

Men, hursomhelst, som Anna från youmakelovinfun påpekade (din jävel:) ) så hade jag utlovat ett mål till den 7 maj: jag skulle pressa 40 kg kettlebell, klara en utrullning med maghjulet och göra en fristående armhävning. Så hur har det gått?
Maghjulet: check, har klart som mest 3 i följd
Fristående armhävningar: check med anmärkning, jag gjort en, men inte tränat pga armbågsproblem så det är inget jag kan göra när jag vill
Press 40 kg: Vet ej (har inte provat), jag har gjort 5 reps på 36 kg med vänster och 3 reps med högern med samma vikt. Jag tror att det går med vänstern, men inte med högern. Så jag kör ett tag till.

Just är jag dock på Kreta och vilar upp mig. Men jag tog förstås en löprunda i morse. Och det ska visst finnas en pulluprack på en strand en bit bort…
Avanti!

Comments

Ha ha, jag är iaf väldigt nöjd med dig! Alltså maghjul på tårna e inget för ankungar och en 5:a på 36 kg är ju grymt! När du kommer hem från Kreta tycker jag att du ska ska göra som vår tränare Fredrik Norström brukar säga: skicka upp den jäveln. Det funkar jättebra för mig. Man ba säger till sig själv att skicka upp den ba. Och då brukar det gå! 40:an e din Ola!

Hälsningar från Barca

Bra jobbat och trevlig blogg, har följt den rätt länge.
Gillar dina inlägg och layouten är väldigt snygg.

Tror nog det ska gå att pressa 40kg’s klotet om du klarar 5 reps.

Riktigt grymt jobbat med maghjulet, som det är nu klarar jag bara att göra negativa

Har just börjat med kettlebellträning och då surfar man ju runt för inspiration, och som jag fann den här..!

Extremt underhållande, lärorikt och inspirerande att läsa din blogg. Keep it up!

Sorry, the comment form is closed at this time.