Pressnytt

Ni som har vuxit upp med gamla nummer av Bodybuilding & Kraftsport kommer säkert ihåg avdelningen Presspytt, där man publicerade branschnyheter i notisform. Så jag gör nu slag i saken och travesterar. Funderar faktiskt på att byta namnet på hela sajten från Reclaim the Gym till just Pressnytt för det är ju nästan det enda jag håller på med nu för tiden. Gå upp, äta, borsta tänderna, lämna Folke på dagis, jobba, pressa, gå och lägga mig.
Eftersom tristess brukar leda till förändring hoppas jag att jag är på rätt väg.

Comments

Äter du inte och borstar du inte tänderna på kvällen? 🙂

Nja, jag kan ju ha genomfört effektviseringar i min livsverksamhet.

Hittade hur precis! Grymt! Vill öäsa mer. Återkommer definitivt! Keep up the good work!

Jag är så nyfiken, hur gick det med pressarna då? För det var 7:e maj, eller hur?

Anna

Sorry, the comment form is closed at this time.