Ny kettlebell i hand

Åhh, det är stort. Det är vackert. Det är tungt. Men inte lika tungt som 32-klotet var för ett år sedan. Körde första presserien med 36-kilosklotet i lördags och det kändes bättre än förväntat. Alla evighetslånga serier med militärpressar i vardagsrummet har betalat sig. Sex veckor kvar tills jag ska klara 40 kilo. Kan jag göra fem reps med 36:an borde det gå med en etta på 40. V02-maxen fortsatt underprioriterad.

Jag hämtade klotet nere i Kettlebell Centers nya lokaler i Bagaregården. Gummimattor på golvet, en låång pullup-stång i taket, en rejäl tross på golvet och ett par dussin klot. En riktig S/M-källare – precis som ett gym ska vara – och den ligger otroligt nog under en kyrka. Hälsogurus brukar tjata om kropp och själ men mer konkret än så här blir det inte. Jag rekommenderar ett besök.
Amen.

Comments

Du ser väldigt nöjd ut! Skägg + kettlebell = bra. 😛

Jösses vad stark du är! Grymt!

Kul att du tittade ner, hälsa gärna på igen! Lycka till!

Tackar! Nu gäller det bara att hålla armbågen frisk…

Sorry, the comment form is closed at this time.