Pavel säger: byt kettlebell

Det är första gången jag gör en full serie, enligt Enter the Kettlebell, på 32:an. Tog närmare 50 minuter, med det kändes inte så långt. Folke (6 år) och hans kompis satt och spelade spökjakten i samma rum så jag fick rycka in och läsa hjälp-poletterna i pauserna:

Kom ihåg, ni får inte ställa några frågor när jag håller i det röda klotet, det kan vara farligt

Det är kul att titta tillbaka på sina poster på hemsidan. Så här såg pressen med 32:klotet ut den 13 april förra året:

Jag firar med en pilsner, tre råa ägg och två salamismörgåsar. Enligt Pavel så ska jag byta klot nu. Och eftersom ”The Party is always right” får jag nog lyda. När nästa lön kommer, se till att ha en 36:a redo; Kettlebell Center!
Avanti!

Comments

Jävlar alltså bra jobbat !!

Säger Pavel att du måste köpa ett tyngre klot så är
det ju så 🙂

Jag följer dina strapatser mot 40 kg med spänning.

Grymt//Ludvig

Riktigt bra jobbat!

Lovar att ha ett fint klot som ligger och väntar på dig när du kommer. Vilken färg? 🙂

/Fredrik

Svart, tror jag. Måste nog titta lite först.

Hej, Grymt bra jobbat, kul att följa din blogg.
En fråga, är det Military press eller press med stöt och clean? /Patrik

Det är militärpress.

Ok, tack då är det bara att köra 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.