Kettlebells, bilkrock och gaffatejp

Bombbältet - gaffatejp löser det mesta

Har varit uppe i trakterna kring Jokkmokk i veckan. Ingen direkt träning, snarare härdning då temperaturen gick ner till 35 minusgrader. Nästan overkligt kallt. Det kändes som om tänderna skulle spricka när man öppnade munnen – det finns en vits med norrländsk fåordighet.
Det var med andra ord rätt skönt att komma hem till GBG. Det röda klotet väntade.

Jag har ju mitt mål att pressa 40 kilo den sjunde maj, men tycker det är lite segt att bara köra med 32:an. Dessvärre körde jag in i en taxi i Jokkmokk med hyrbilen. Taxin kom från höger och snövallar skymde sikten. PANG, rätt in i sidan. Inga personskador men bilarna såg rätt risiga ut efteråt och gatan var full av plast (dagens kofångare). Problemet är att jag inte hade någon självriskeliminering på hyrbilen vilket var otroligt korkat. Med andra ord så sinade 36-kilosfonden i samma takt som hyrbilens spolarvätska rann ut på Jokkmokks frusna gator.

Men, som man brukar säga, det man inte har i huvudet kan man ersätta med gaffatejp. Jag hittade två gamla 2-kilos viktmanschetter i garderoben och tejpade fast en i taget. Vips, så har jag både ett 34-kilosklot och ett 36-kilosklot. Det är världens fulaste anordning, men faktiskt fungerar det någorlunda. EN bilkrock i Jokkmokk får ju inte sätta stopp för 40-kilosjakten.
Och så får jag väl ta mig till Härlanda någon dag för att kolla in Kettlebell Centers nya lokaler.
Det ser riktigt fint ut på hemsidan.

Comments

Bra jobbat med 36-pressarna!

Du är välkommen till oss och köra lite med de tyngre kloten, 34kg har vi dock inte 🙂

/Fredrik på Kettlebell Center

Snyggt!

Sorry, the comment form is closed at this time.