Febercomeback och gymnastic wod

Efter tre dagar med feber försöker jag piska svagheten ur kroppen med ganska milda slag. Den första helt feberfria dagen, i förrgår klarade jag 5 minuter med VO2max-protokollet. Pulsen rusade i höjden och det gjorde till och med ont i händerna att snatcha. Däremot blir jag vigare efter en period av feber. Det låter oerhört märkligt, men jag la märke till det redan i tonåren när jag tränade karate. Efter en feberperiod kom jag alltid längre ner i spliten. Jag vet andra som upplevde samma sak. Kanske beror det på att musklerna efter ett par feberdagar är helt avslappnade.

Efter Carl Paolis suveräna clinic på Crossfit GBG för en vecka sedan har jag svårt att hålla mig borta från sajten Gymnasticswod. Ska försöka följa workout of the day och få in den i övrig träning. Dagens pass bestod enbart av statiska L-seat i dipställning/paralettes. Det började med en minut och gick neråt. Jag började med 20-25 sekunder.
Det finns alltså resultat att putsa.

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.