Funktionell träning – i stället för primalterapi

Äntligen är min galna övertidsperiod slut och livet återgår till det normala. Firade med att riva gamla snickarboa med slägga. Mer funktionell än så här blir inte träning. Dessutom ett utmärkt sätt att umgås far och son. Eller om man bara är själv och har det tråkigt. Vem behöver terapi när man har en slägga? För att travestera Socker-Conny: med en schysst slägga kan man slå världen med häpnad.

Comments

Helt underbar video

Helt fantastiskt! your best work so far! Man blir bara glad =)

Det är gulligt när Folke välter väggen!

A&J

Det ser inte ut som ett utmärkt sätt att umgås far och son, ni umgås ju inte förrän på slutet där han sitter på dina axlar. Annars ser han ju bara uttråkad ut.

Åjo, Linnea. Han är med mycket mer än du tror, men filmen är ju ett ihopklipp från en rivning som tog en timma. Men det vore ju oansvarigt att ha honom allt för nära när just släggan är framme. Men roligast tyckte han nog det var när vi eldade upp alltihop.

Underbar video! Himla fint när din son välter väggen.

Blir irriterad på ”Linnea”, men ska inte börja bråka på din blogg.

Sorry, the comment form is closed at this time.