V02-max med bomben

bomben_stoppur

VO2-maxdags. För att skrämma mig själv till bättre resultat valde jag nedräkning medelst bomb.

Stubinen blev kortare och kortare, men jag tog slut innan bombhelvetet sprängdes. Fick lägga in några windmills i stället.

Med tanke på hur segt det kan vara med kettlebell-intervaller klockan halv nio på kvällen (när jag läst godnattsaga för Folke och själv nästan somnat) får man ta till alla knep för att hålla ångan uppe. Ändra låtval på itunes, byta stoppklocka, ta av sig tröjan halvtid, öppna fönstret och och släppa in kvällsluften efter åtta minuter, dricka en klunk vatten efter tio minuter – små saker man kan hänga upp tillvaron på när det tar emot.
En sak är i alla fall klar. Jag ska åka till Chamonix om en dryg vecka och eftersom min kompis därnere har hästkondis får jag lägga på ett kol.
Avanti!

Comments

Jag såg i ett tidigare blogginlägg att du hade boken ”Building the Gymnastic body”. Vad tycker du om den? är det för svåra övningar för oss vanliga dödliga som inte tränat gymnastik tidigare? andra synpunkter?

Anders

Ska du klättra eller åka skidor i Chamonix?

Jag jobbar på en recension av boken.
Chamonix, jag har inga direkta planer utan ska åka ner och fira en kompis som fyller år. Men isyxor, friktionsdojor och snowboardskor åker med i packningen. Får se vad man hinner på fem dar.

Kul, när tror du att du är klar med recensionen? Har funderat på att köpa boken. Kan man få ett lite förhandstips, tycker du att den är köpvärd?

Recensionen är inne i morgon.

Sorry, the comment form is closed at this time.