Istället för högmässa – kettlebell VO2max

Fick till löpning, fingerbräda och ett kettlebellpass idag. En bra söndag. Vissa går i kyrkan andra går till klotet. Tröst står att finna för oss alla. Själv fann jag dagens tröst i att känna mjölksyran rusa runt i underarmarna, pulsen gå upp i 97-98 procent av max och svetten tränga ut ur porerna.
De VO2max protokoll jag kört med en 24 kilos kettlebell har verkligen varit jobbiga. Att gå från 16 till 24 kilo är egentligen vansinnigt, en 50 procents ökning! Men vad gör man, jag har bara två klot hemma:

Personbästa på den här vikten.
Det var på tiden. Små framgångar fungerar som förbön för större.
Amen.

Comments

182 reps. Bra jobbat! 7 reps/15 sekunder är riktigt jobbigt. Själv har jag gått ned till 6 och försöker hålla ut lite längre. Borde nog egentligen försöka komplementera det med att jobba på 9 reps/15 sekunder med 16 kg men just nu är det swings och ringar som gäller.
Jon

9 reps på 15 sek, det blir som att snabbspola en film!
Jag läste om ert Swingparty, kul utmaning men får nog stå över den här gången. Försöker lägga krutet på att lära mig du-vet-vad… Och det går inte snabbt.

Sorry, the comment form is closed at this time.