Kettlebell comeback

Lite hårdraget kanske, men det känns faktiskt som om jag inte åstadkommit nåt vettigt med klotet sedan Alla helgon. Jag har fokuserat lite enögt på VO2max-protkollet så det var befriande att köra ett ”vanligt” pass:

Varje set (34 reps) tog närmare två minuter. Tempot är klart lägre än med protokollet, men med enminuts pauser blev sista setet riktigt svettigt. Avslutade med några Turkish get ups och windmills.

I övrigt jagar jag plaströr för att göra paralettes av den typen som förekommer på en massa amerikanska forum. Jag vet inte om jänkarna har en annan standard, men jag skulle aldrig för mitt liv stå på händer på de vita plaströr jag inspekterat på Bauhaus, Hornbach och Jula. Skulle sluta som en scen ut jackass. Köpte två rejäla spadhandtag, men de har ännu inte lämnat bagaget på bilen. Ska jag bygga nåt av dem får jag skaffa större lägenhet.
Nån rörkunnig som har några tips?

Comments

Vita plaströr – det låter som inneavloppsrör till handfat…
PVC avloppsrör (vanligtvis grå i handeln), diameter 50 mm tror jag skulle funka. Det var ju inte så långt, knappt 60 cm, men med bra svikt…
Men om du ska göra jättependeln så har du VÄLDIGT korta ben… 😉

Jag funderade också på att göra ett par parallettes. Hittade några tyska sajter där de skulle vara billiga på PVC-rör (kommer inte ihåg nu). Hittade faktiskt mest info på akvarieforum, för de använder visst sådana rör. Kom fram till att det skulle kosta ca 250 pix (kan ha räknat fel) och då jag inte är den händigaste och tog då istället och köpte ett par Parallettes från Kettlebell.nu för 500 kr. Dessa är jag nöjd med, även om jag skulle vilja ha några som var ännu högre.

Sorry, the comment form is closed at this time.